E-Session / Jegyesfotózás

Jegyes fotózásnak hívjuk, amikor hétköznapi ruhában (vagy éppen cseppet sem hétköznapi, hanem alkalmi vagy extravagáns ruhában) készül Rólatok egy fotósorozat. A legfontosabb, hogy nem az esküvői ruhátokban készítjük, az egy másik fotózás témája!

A jegyes fotózás készülhet műtermünkben, szabadtéren, elhagyott kastélyban vagy a természet lágy ölén - akárhogyan is döntötök, széleskörű helyszínválasztékkal várunk, a helyszínt szívesen leszervezzük helyettetek - természetesen mindenféle felár nélkül.

A fotózás nincsen időponthoz kötve, készülhet az esküvő előtt 1-2 héttel, pár hónappal, vagy akár 1 évvel is, így az elkészült fotókat minél szélesebb körben - akár a meghívókhoz, vagy az esküvői fotófalhoz - fel tudjátok használni.

Sokan nem szeretnének jegyes fotózást, mondván, hogy az felesleges, hiszen az esküvői kreatív fotózáson úgyis készülnek majd képek, ami természetesen igaz, mi mégis kifejezetten javasoljuk, hiszen a jegyesfotózáson felszabadultan és nyugodt körülmények között történik a fotózás, nem "nyom" még Titeket az esküvő hamarosan közelgő súlya, felszabadultan és önfeledten tudjátok élvezni egymás társaságát a számotokra leginkább megfelelő és személyiségetekhez leginkább illő helyszínen, így tökéletesen meghitt és szenvedélyes képeket készíthetünk. Sőt, az sem elhanyagolható szempont, hogy a jegyes fotózást tekinthetitek főpróbának, alaposan megismerhettek minket, mi is Titeket, így a Nagy Napon már minden rezzenéseteket ismerni fogjuk és tudni fogjuk, hogy milyen pózok állnak jól Nektek.

Mi az elkészült fotóinkat logó nélkül adjuk át Részetekre! Fontos részlet, nem igaz?

 


A jegyes fotózásról árainkat ITT találjátok »
Kulcsszavak: esküvő fotózás, esküvői fotózás, esküvő fotó, esküvői fotó, esküvő fotós, esküvői fotós, jegyes fotózás, jegyesfotózás, e-session, e-session fotózás, kreatív fotózás, olcsó fotózás, profi fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás,, rendezvényfotózás, fotózás Székesfehérvár, fotózás Fehérvár, fotós Székesfehérvár, fotós Fehérvár, drónvideó, drónfotó, drónfotózás, esküvői drónvideó, esküvői drónvideózás, esküvői drónfotó, esküvői drónfotózás